Trgovina

Home Turistička putovanja Višednevni izleti Sarajevo 26.-29.9.2024. građani izlet

Sarajevo 26.-29.9.2024. građani izlet

259,00 Eura

prijave u tijeku…

Opis

SARAJEVO
26.-29.9.2024.
Ogulin – Sarajevo – Mostar – Ogulin
4 dana autobusom

 

1.dan (četvrtak, 26.9.2024. OGULIN-SARAJEVO)
Polazak sa autobusnog kolodvora OGULIN u ranim jutarnjim satima (04:00h). Vožnja u pravcu Sarajeva preko Banja Luke (bolja cesta i 80 % je autoput) uz kraća zadržavanja po putu. Dolazak u SARAJEVO u podnevnim satima. Odlazimo direktno prema hotelu ”SARAJ” 3* koji se nalazi u samom centru grada iznad Baščaršije, gdje ćemo se smjestiti u dvokrevetne ili trokrevetne sobe – po želji grupe. Nakon smještaja kratak odmor od puta, te odlazimo u razgled grada sa lokalnim licenciranim turistički vodičem – VIJEĆNICA, INAT KUĆA, SARAJEVSKE TABIJE, BRAVADŽILUK I KAZANDŽILUK, SEBILJ, ULICA SARAČI, MORIĆA HAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, SAHAT KULA, SARAJEVSKI ATENTAT 1914. , SEFARDSKA MAHALA I SINAGOGE, KATEDRALA SV. SRCA ISUSOVA i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito razgledavanje, te kupnju suvenira.  Noćenje.

 

2.dan (petak, 27.9.2022. SARAJEVO)
Doručak – švedski stol. Nakon doručka odlazimo na VRELO BOSNE – najpoznatije izletište u Sarajevu – kava uz šum izvora rijeke Bosne i odmaranje duše podno planine Bjelašnice i ozračja same Ilidže.  Slobodno poslijepodne za samostalno razgledavanje i odmor u srcu Baščaršije. Predlažemo odlazak žičarom na brdo Trebević odakle se prostire prekrasan pogled na grad Sarajevo ili na toranj Avaz gdje se nalazi jedan od najljepših pogleda na uži centar grada ,a i šire. Svakako predlažemo isprobavanje tradicionalne bosanske kuhinje u raznoraznim ćevabždinicama, ašćinicama, buregdžinicama i sl., ali i kupanje te uživanje u poznatim SPA centrima Ilidže, predgrađe grada Sarajeva gdje se nalaze poznate toplice sa ljekovitom termalnom vodom. Povratak u hotel. Noćenje.

 

3.dan (subota, 28.9.2022. SARAJEVO)
Doručak – švedski stol. Nakon doručka odlazimo u poznati sarajevski MUZEJ ”TUNEL SPASA” – jedini sačuvan, povijesno značajan, tunel koji je bio glavna poveznica sa slobodnim vanjskim svijetom, dok je trajala okupacija Sarajeva – prikaz kratkog dokumentarnog filma i obilazak stalnog postava muzeja + kratki prolaz kroz sami tunel. Nakon muzeja slobodno poslijepodne za samostalno razgledavanje i odmor u srcu Baščaršije, te obavljanje ručka – predlažemo šetnju po Baščaršiji te uživanju u tradicionalnim obrtima i delicijama Bosanske kuhinje – ćevapi, šiš-ćevapi, sogan-dolma, dolma, hurmašice, baklave, tufahije, pite ispod saća, sarma u lozi, hadžijski-ćevap i sl. Povratak u hotel. Noćenje.

 

4.dan (nedjelja, 29.9.2022. SARAJEVO-MOSTAR-OGULIN
Doručak – švedski stol. Nakon doručka spremanje stvari i odlazak u pravcu Mostara uz kraću stanku po putu u Jablanici – restoran Zdrava Voda, najbolji restoran na potezu Sarajevo-Mostar u samom srcu Ivan planine koja obiluje prirodnim resursima i najboljim jelima s grila (bosanska janjetina). Nakon Jablanice dolazimo u MOSTAR, te odlazimo u razgled grada sa lokalnim licenciranim turističkim vodičem – KUJUNĐILUK, STARI MOST, DŽAMIJE, TEKIJA, MUSALA, KRIVA ĆUPRIJA, CRKVA, BULEVAR, MOSTARSKA GIMNAZIJA i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje. Nudimo mogućnost organiziranog ručka u Blagaju uz nadoplatu. Više o ručku i nadoplati u nastavku programa. U poslijepodnevnim satima nastavak puta prema kućama preko Dalmacije autoputom sve do OGULINA. Dolazak kućama u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi:
259,00 €

 

U cijenu uključeno:
= Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama prema planu i programu
= Smještaj u hotelu ”SARAJ” 3* na bazi 3 noćenja s doručkom, u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama = po želji grupe
= Stručni licencirani lokalni turistički vodič za razgled grada Sarajeva
= Ulaznica za Vrelo Bosne
= Ulaznica za memorijalni muzej ”Tunel spasa” + stručno predavanje
= Poludnevni izlet u Mostar
= Stručni licencirani lokalni turistički vodič za razgled grada Mostara
= Stručni licencirani turistički voditelj putovanja tijekom četverodnevnog paket-aranžmana
= Organizacija, priprema, osiguranje, jamčevina, provedba i realizacija turističkog paket-aranžmana
= PDV

 

OPCIJA ZA POTVRDU ARANŽMANA!
Opcija za potvrdu aranžmana i prijave u agenciji:
do 30.6.2024.

 

MOGUĆNOST NADOPLATE RUČKA!
U Blagaju, točnije na izletištu i na samom izvoru rijeke Bune, nudimo mogućnost organiziranog zajedničkog ručka u jednom od najboljih restorana Blagaja, sa sljedećim menu-om:
Predjelo: Begova čorba
Glavno jelo: piletina, pileći raznjici, sudjukice, fileti pileci, teleće pljeskavice, ćevapi, krumpir sa zara, pomfret, riža i povrće sa žara
Desert: Hurmašica
Cijena menu-a / po osobi = 19,00 € / po osobi

 

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu turistička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti Osiguranje od otkaza putovanja.
Sve vezano za izradu police od otkaza putovanja javiti se na sljedeći kontakt:
Josipa Salopek, Generali Osiguranje Ogulin: 047/532-012 ili na mobitel: 091/450-1398 ili na mail: josipa.salopek@generali.com

 

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti u turističkoj agenciji te potpisati Ugovor sa istom gdje će odmah dobiti instrukcije za plaćanje aranžmana.
Nakon potpisivanja Ugovora putnik uplaćuje akontaciju aranžmana u iznosu od 64,75 € najkasnije do 30.6.2024.

 

Rok za potpisivanje Ugovora i uplatu akontacije najkasnije do 30.6.2024.

 

Aranžman je moguće otplatiti po sljedećim uvjetima:
= gotovinski odjednom ili na 4 rate:
30.6.2024. = 64,75 €
31.7.2024. = 64,75 €
31.8.2024. = 64,75 €
20.9.2024. = 64,75 €
= kartično:
Visa, Maestro, Mastercard i Diners – jednokratno (sve banke Hrvatske i šire)
Visa, Maestro, Mastercard i Diners – na rate od 2 do 36 rata (samo od Erste banke kartice)
Napomena: Dinersom je moguće plaćanje najkasnije 35 dana prije početka realizacije aranžmana.
= transakcijski na IBAN turističke agencije; HR50 2402 0061 1011 3759 9
(ukoliko se transakcijski izvršava plaćanje računa obavezno pod ‘’Poziv na broj’’ staviti broj Ugovora, u protivnom postoji mogućnost da se ista uplata neće evidentirati u sustavu i terminalu turističke agencije ‘’Saša KLEK’’ j.d.o.o.
NOVO: upravo smo uveli plaćanje karticama na daljinu = Pay by Link metoda. Ukoliko ste za isto zainteresirani samo nam pošaljite (na mail) gdje želite da Vam link pošaljemo – da li na mobitel ili na mail, Vi odlučujete. Nakon što Vam dođe poveznica na uređaj u svega par minuta možete izvršiti plaćanje prema nama. Samo je dovoljno da pripremite karticu s koje želite da Vam se skinu sredstva i to je TO. Za sada Pay by Link veza podržava sve kartice svijeta i Europe, ali za jednokratno plaćanje, bez rata (nadamo se da će s vremenom i tu kombinaciju osmisliti).
Pay by Link aplikacija onog trenutka kada dođe kupcu/klijentu na mail, od tog trenutka vrijedi naredna 24h, nakon čega je sustav automatski briše.

 

OSIGURANJE OD JAMČEVINE i ODGOVORNOSTI!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1025345337 (Odgovornost) i P15-1020000965 (Jamčevina).
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici turističke agencije ‘’Saša KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA!!!
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

 

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša turistička agencija ”Saša KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Sarajevo 26.-29.9.2024. građani izlet”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upit o proizvodu: Sarajevo 26.-29.9.2024. građani izlet

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]