Trgovina

Home Turistička putovanja Jednodevni izleti KEREMPUH 14.1.2024. građani

KEREMPUH 14.1.2024. građani

256.00 kn

34,00 Eura

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

Kazalište Kerempuh, predstava
”Subota, nedjelja i ponedjeljak”
14.1.2024. (nedjelja)

polazak iz Ogulina u poslijepodnevnim satima (15:00h). Vožnja u pravcu Zagreba autoputom. Po dolasku u Zagreb odlazimo do trga J.B.Jelačića, te na njemu ostajemo cca 2 sata radi samostalnog razgledavanja, te uživanja u poslijepodnevnoj kavici na samom trgu. U večernjim satima odlazak prema kazalištu ”Kerempuh” na predstavu: ”Subota, nedjelja i ponedjeljak” (20:00h). Nakon završetka kazališne predstave odlazimo natrag prema Ogulinu. Dolazak kućama u večernjim satima (oko 23:15h).

 

Trajanje: 120 min
SUBOTA, NEDJELJA I PONEDJELJAK
Subota, nedjelja i ponedjeljak, remek-djelo Eduarda de Filippa, talijanskog dramatičara, glumca i redatelja, istražuje dinamiku obiteljskih odnosa i društvenih normi. U nizu komičnih situacija koje se događaju tijekom jednoga vikenda, predstava nam otkriva različite poglede na partnerske odnose, brak, karijeru i život sam. Iako je ova drama napisana prije mnogo desetljeća, njezine teme, kao što su analiza života u zajednici, nedostatak prave komunikacije, traženje ravnoteže između poslovnih obveza i privatnoga života, položaj žene u društvu koji traži promjenu, generacijske razlike – i danas su itekako relevantne.
Kroz humor i satiru, ali i dozu sjete i tuge, predstava oslikava univerzalne aspekte međuljudskih odnosa i pruža prigodu za razmišljanje o vlastitim prioritetima i vrijednostima u ovom našem ubrzanom svijetu.
Nedjeljni ručak u domu obitelji Priore okuplja tri generacije koje žive pod istim krovom. Tu je djed, zatim roditelji, djeca, njihovi partneri, teta, nećak, susjedi i drugi nezvani ili pak zvani gosti – plejada likova čija nas šarolikost uvodi u bogat i često turbulentan svijet razgranatih obiteljskih i inih odnosa dok se prepliću niti njihovih sudbina i međusobnih veza. Glumački ansambl vješto razotkriva slojeve života svojih likova, otkrivajući nam njihove tajne, strahove, ambicije i snove. U tome mediteranski glasnom ali ipak intimnom okruženju otkrivaju se univerzalne istine koje nas sve povezuju kao što je prirodna želja za ljubavlju, razumijevanjem i pripadnošću.
Kao intrigantan okvir priči poslužio je sukob između starog i novog, interakcija tradicije i modernosti. Obitelj Priore čvrsto je ukorijenjena u svojim napolitanskim tradicijama, ali se suočava s vjetrovima promjena koji pušu kroz njihove živote. Sukob generacija jasno ilustrira napetosti između prihvaćanja uspostavljenih normi i neizbježnog traženja novih putova.
Na koncu, svijet predstave Subota, nedjelja i ponedjeljak poslužio je kao mikrokozmos društva, odražavajući promjenjiva vremena i složene odnose koji definiraju ljudsku egzistenciju. Istražujući partnerske odnose, obitelj, tradiciju, modernost i osobne ambicije, drama nudi nijansirano razumijevanje izazova i kompleksnosti s kojima se ljudi suočavaju u svojoj potrazi za srećom i ispunjenjem.

 

Cijena aranžmana po osobi:
34,00 €

Prijave do 8.1.2024.

 

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama i prema programu
– Ulaznica za kazališnu predstavu ”Subota, nedjelja i ponedjeljak ” u kazalištu Kerempuh, Zagreb
– Usluga stručnog turističkog voditelja putovanja tijekom izleta
– Organizacija, priprema, osiguranje, jamčevina i provedba turističkog izleta
– PDV

 

OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA i OSIGURANJE OD NESRETNOG SLUČAJA!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu turistička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti Osiguranje od otkaza putovanja, te Osiguranje od nesretnog slučaja koje u ovom slučaju stoji 1,59 € / po osobi.
Sve vezano za izradu police putnog osiguranja ili policu od otkaza putovanja javiti se na sljedeći kontakt:
Josipa Salopek, Generali Osiguranje Ogulin: 047/532-012 ili na mobitel: 091/450-1398 ili na mail: josipa.salopek@generali.com

 

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik je dužan ispuniti rezervacijski obrazac te ga poslati na mail turističke agencije, nakon kojeg će povratno dobiti Ugovor o organiziranom putovanju na svoje vlastito ime i prezime. Nakon potpisivanja Ugovora putnik uplaćuje aranžman po sljedećim uvjetima:
Krajnji rok za potpisivanje Ugovora I uplate aranžmana: 8.1.2024.
Ostatak aranžman je moguće otplatiti po sljedećim uvjetima:
= gotovinski odjednom
= kartično:
Visa, Maestro, Mastercard i Diners – jednokratno (sve banke Hrvatske i šire)
Visa, Maestro, Mastercard i Diners – na rate (samo od Erste banke kartice)
= transakcijski na IBAN turističke agencije; HR50 2402 0061 1011 3759 9
(ukoliko se transakcijski izvršava plaćanje računa obavezno pod ‘’Poziv na broj’’ staviti broj Ugovora, u protivnom postoji mogućnost da se ista uplata neće evidentirati u sustavu i terminalu turističke agencije ‘’Saša KLEK’’ j.d.o.o. Ogulin.)

 

OSIGURANJE OD JAMČEVINE i ODGOVORNOSTI!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. Slavonska avenija 1b, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1024786172.

 

Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici turističke agencije ‘’Saša KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.

 

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA!!!
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

Konverzija Euro / Kuna
1 Euro = 7,53450 kn

 

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša turistička agencija ”Saša KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KEREMPUH 14.1.2024. građani”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Upit o proizvodu: KEREMPUH 14.1.2024. građani

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]