Trgovina

Home Turistička putovanja Višednevni izleti SARAJEVO 23.-25.9.2022.

SARAJEVO 23.-25.9.2022.

1,099.00 kn

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

SARAJEVO
Ogulin/Sarajevo/Mostar/Ogulin
23.-25.9.2022. (3 dana autobusom)

 

1. dan (petak, 23.9.2022. OGULIN-SARAJEVO)
polazak sa autobusnog kolodvora OGULIN u ranim jutarnjim satima (04:00h). Vožnja u pravcu Sarajeva preko Banja Luke (bolja cesta i 80 % je autoput) uz kraća zadržavanja po putu. Dolazak u SARAJEVO u podnevnim satima, te odlazak u razgled grada sa lokalnim licenciranim turistički vodičem – VIJEĆNICA, INAT KUĆA, SARAJEVSKE TABIJE, BRAVADŽILUK I KAZANDŽILUK, SEBILJ, ULICA SARAČI, MORIĆA HAN, GAZI HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, SAHAT KULA, SARAJEVSKI ATENTAT 1914. , SEFARDSKA MAHALA I SINAGOGE, KATEDRALA SV. SRCA ISUSOVA i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za vlastito razgledavanje, te kupnju suvenira. U poslijepodnevnim satima odlazimo prema hotelu ”SARAJ” 3* koji se nalazi u samom centru grada iznad Baščaršije, gdje ćemo se smjestiti u dvokrevetne i trokrevetne sobe sa pogledom na grad Sarajevo – po želji grupe. Večera u hotelu. Noćenje.

 

2. dan (subota, 24.9.2022. SARAJEVO)
Doručak – švedski stol. Nakon doručka odlazimo u poznati sarajevski MUZEJ ”TUNEL SPASA” – jedini sačuvan, povijesno značajan, tunel koji je bio glavna poveznica sa slobodnim vanjskim svijetom, dok je trajala okupacija Sarajeva – prikaz kratkog dokumentarnog filma i obilazak stalnog postava muzeja + kratki prolaz kroz sami tunel. Nakon muzeja, odlazak na VRELO BOSNE – najpoznatije izletište u Sarajevu – kava uz šum izvora rijeke Bosne i odmaranje duše podno planine Bjelašnice i ozračja same Ilidže.  Slobodno poslijepodne za samostalno razgledavanje i odmor u srcu Baščaršije, te obavljanje ručka – predlažemo šetnju po Baščaršiji te uživanju u tradicionalnim obrtima i delicijama Bosanske kuhinje – ćevapi, šiš-ćevapi, sogan-dolma, dolma, hurmašice, baklave, tufahije, pite ispod saća, sarma u lozi  i sl. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Noćenje.

 

3. dan (nedjelja, 25.9.2022. SARAJEVO-MOSTAR-OGULIN)
Doručak – švedski stol. Nakon doručka spremanje stvari i odlazak u pravcu Mostara uz kraću stanku po putu u Jablanici – restoran Zdrava Voda, najbolji restoran na potezu Sarajevo-Mostar u samom srcu Ivan planine koja obiluje prirodnim resursima i najboljim jelima s grila (bosanska janjetina). Nakon Jablanice dolazimo u MOSTAR, te odlazimo u razgled grada sa lokalnim licenciranim turističkim vodičem – KUJUNĐILUK, STARI MOST, DŽAMIJE, TEKIJA, MUSALA, KRIVA ĆUPRIJA, CRKVA, BULEVAR, MOSTARSKA GIMNAZIJA i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za samostalno razgledavanje, te kupnju suvenira i obavljanja ručka. Preporuku o najboljim restoranima u samoj satroj jezgri grada putnici će dobiti na licu mjesta. U poslijepodnevnim satima nastavak puta prema kućama preko Dalmacije autoputom sve do OGULINA. Dolazak kućama u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi:
1.099,00 kn

 

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama prema planu i programu
– Smještaj u hotelu ”SARAJ” 3* na bazi 2 polupansiona (doručak i večera – HB), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pogledom na grad
– Stručni licencirani lokalni turistički vodič za razgled grada Sarajeva
– Ulaznica za memorijalni muzej ”Tunel spasa” + stručno predavanje
– Ulaznica za Vrelo Bosne
– Poludnevni izlet u Mostar
– Stručni licencirani lokalni turistički vodič za razgled grada Mostara
– Stručni licencirani turistički voditelj putovanja tijekom trodnevnog paket-aranžmana
– Organizacija, priprema, jamčevina, provedba i realizacija turističkog paket-aranžmana
– PDV

 

OPCIJA ZA POTVRDU ARANŽMANA!
Opcija za potvrdu aranžmana i prijave u agenciji
do 31.5.2022.

 

PONUDA OSIGURANJA!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu putnička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti  Osiguranje od otkaza putovanja, te Vam preporučuje da se svakako raspitate u bilo kojoj osiguravajućoj kući po pitanju istog!

 

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a, gdje će nakon određenih danih informacija o putniku potpisati i Ugovor o samom putovanju.
Mogućnost otplate direktno u putničkoj agenciji u ratama (5 rata) ili jednokratno:
31.5.2022. = 220,00 kn
30.6.2022. = 220,00 kn
31.7.2022. = 220,00 kn
31.8.2022. = 220,00 kn
30.9.2022. = 219,00 kn

 

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SARAJEVO 23.-25.9.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit o proizvodu: SARAJEVO 23.-25.9.2022.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
Aliquam nunc ultricies elementum tristique ut ante. justo fringilla et, id