Trgovina

Home Turistička putovanja Višednevni izleti MAĐUGORJE 22.-24.10.2021.

MAĐUGORJE 22.-24.10.2021.

689.00 kn

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

MEĐUGORJE
22.-24.10.2021.
Ogulin / Jajce / Međugorje / Sinj / Ogulin

 

1.dan: Ogulin-Podmilačje-Međugorje 22.10.2021.-petak
Polazak u ranim jutarnjim satima sa autobusnog kolodvora Ogulin. Vožnja kroz središnju Bosnu sve do mjesta Jajce. Po dolasku u Jajce odlazimo u razgled grada sa stručnim lokalnim licenciranim turističkim vodičem gdje nakon obilaska grada Jajca odlazimo do svetišta Podmilačje koje je ujedno najstarije svetište u Bosni i Hercegovini, gdje godišnje dolazi na tisuće i tisuće hodočasnika iz cijelog svijeta. Nakon određenog vremena naše putovanje nastavljamo u pravcu Međugorja. Po dolasku u Međugorje smještamo se u hotel-pansion ”Magnolija”. Večera u hotelu. Noćenje.

 

2.dan: Međugorje 23.10.2021.-subota
Doručak u hotelu. Nakon doručka odlazimo odlazimo na brdo Križevac. Po završetku hodočašća na brdu Križevac vraćamo se u hotel na ručak. Poslijepodne od 17:00 sati grupa ima na izbor razne vjerske aktivnosti – klanjanje, ispovijedi, mise i sl. Večera u vlastitoj režiji. Noćenje.

 

3.dan: Međugorje-Sinj-Ogulin 24.10.2021.-nedjelja
Ustajanje u ranim jutarnjim satima i odlazak na brdo Ukazanja. Nakon hodočašća na brdu Ukazanja povratak u svetište na misu. Doručak u vlastitoj režiji. Nakon mise odlazak u hotel na ručak. Nakon ručka spremanje stvari, te napuštanje hotela i odlazak u pravcu Sinja. Po dolasku u Sinj odlazimo do Svetišta Gospe Sinjske – razgled crkve. Nakon Sinja slijedi nam nastavak puta prema Ogulinu. Dolazak kućama očekujemo u kasnim večernjim satima.

 

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:      689,00 kn
(prijave do 10.10.2021.)

 

U cijenu uključeno:
– prijevoz autobusom na svim navedenim relacijama prema programu
– smještaj u hotelu ”Magnolija”, Međugorje, na bazi 1 punog pansiona (večera, noćenje, doručak sa ručkom) + dodatni ručak u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama – po želji grupe
– stručni licencirani turistički voditelj putovanja tijekom trodnevnog paket-aranžmana
– organizacija, osiguranje, priprema, jamčevina i provedba turističkog paket-aranžmana
– PDV

PONUDA OSIGURANJA!
Radi trenutne epidemiološke situacije preporuka agencije putniku je da si sam individualno napravi policu Osiguranja od posljedica nesretnog slučaja ili u slučaju otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući u RH.
Napomena: polica u slučaju Osiguranja od otkaza putovanja ne pokriva Covid-19.
Napomena: nadoplata za 1/1 (jednokrevetnu sobu) iznosi 289,00 kn na cjelokupni aranžman!

Nadoplata:
Po dolasku u Jajce slijedi nadoplata za turističkog vodiča u gradu Jajcu zajedno sa ulaznicama za Vodopad, Mitrej i Etno muzej po cijeni od 40,00 kn / po osobi / za sve usluge i ulaznice zajedno.

Granični prijelazi:
Shodno novoj regulativi koja još uvijek traje u vezi prelaska graničnih prijelaza sa državom Bosnom i Hercegovinom vrijedi pravilo uz osobnu iskaznicu da se mora imati test na Covid-19 negativan i ne stariji od 48 sati. Agencija i prijevoznik ne odgovaraju za isto.

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a, gdje će nakon određenih danih informacija o putniku potpisati i Ugovor o samom putovanju.
Otplativo osobno u agenciji – nudimo mogućnost otplate u dvije rate:
30.9.2021. = 344,50 kn
10.10.2021. = 344,50 kn
Krajnji rok uplate cjelokupnog aranžmana je 10.10.2021.

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAĐUGORJE 22.-24.10.2021.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit o proizvodu: MAĐUGORJE 22.-24.10.2021.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

justo ut elit. tristique neque. sit libero. eleifend