Trgovina

Home Turistička putovanja Jednodevni izleti Krstarenje Rab / Pag 8.8.2020.
Akcija!

Krstarenje Rab / Pag 8.8.2020.

390.00 kn 349.00 kn

Ogulin/Krk/Rab/Pag/Krk/Ogulin
prijave u tijeku…

Ispis

Opis

Krstarenje Jadranom
Rab-Pag
8.8.2020.
(subota)

 

Polazak iz Ogulina u ranim jutarnjim satima sa autobusnog kolodvora Ogulin (05:00h). Vožnja u pravcu otoka Krka uz kraće zadržavanje po putu na jednom od odmorišta. Po dolasku u mjesto Krk odlazimo na luksuzni turistički brod te započinjemo s našom jednodnevnom avanturom krstarenja prema otocima Rab i Pag.
Po dolasku na brod dočekuje nas piće dobrodošlice uz sami polazak prema otoku Rabu. Prvo ćemo posjetiti samo mjesto Rab gdje ćemo za početak imati kratko razgledavanje mjesta od strane kapetana broda, a zatim slobodno vrijeme za kupanje – cca 2 sata. Nakon polaska broda prema Pagu očekuje nas slasni i fini ručak na brodu – riba ili meso, po želji putnika uz gratis jedno piće po osobi. Po dolasku na otok Pag odlazimo do malenog mjesta Tovarnele gdje ćemo posjetiti jedan od najvećih maslinika, te na kraju ostati na kupanju u samom mjestu – cca 1 sat. Nakon kupanja ukrcaj na brod i polazak prema otoku Krku. Po dolasku u Krk smještamo se u autobus i vraćamo se prema Ogulinu. Dolazak kućama u večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi:
349,00 kn

 

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom prema planu i programu (Ogulin-Krk-Ogulin)
– Piće dobrodošlice na brodu
– Cjelodnevna vožnja brodom na relaciji Krk/Rab/Pag/Krk
– Ručak riba ili meso sa prilogom i jednim pićem gratis uz ručak
– Stručni vodič za grad Rab
– Stručni vodič za otok Pag, mjesto Tovarnele
– Usluga stručnog licenciranog voditelja putovanja tijekom cjelodnevnog izleta
– Organizacija, osiguranje, priprema, jamčevina i provedba turističkog izleta
– PDV

 

496. Krčki sajam – Lovrečeva 8. – 10.8.2020.
Najdugovječnija tradicijska manifestacija na sjevernom Jadranu
Predaja kaže da je Krčki sajam – Lovrečeva nastao još u doba legendarnih knezova krčkih – Frankopana.
U svojoj tisućljetnoj povijesti, grad Krk je uvijek bio administrativni, politički i trgovački centar otoka, grad u koji su ljudi dolazili trgovati, rješavati administrativna pitanja, ali i potražiti priliku za zabavom i opuštanjem.
Upravo na tim temeljima izgrađen je koncept Lovrečeve, manifestacije koja sjedinjuje sajmeni dio s tradicijskim, kulturnim i zabavnim sadržajima.
496. izdanje s naglaskom na sigurnost
Bogat program Krčkog sajma oduvijek je u grad Krk privlačio brojne posjetitelje. Osnovni cilj manifestacije, koju organiziraju Turistička zajednica Grada Krka i Grad Krk te udruge i partneri, nije se mnogo promijenio tijekom stoljeća. Danas, kao i nekada, to je mjesto susreta i trgovanja lokalnim tradicijskim proizvodima i rukotvorinama, kao i prezentacija ponude lokalnih proizvođača i bogate kulturne baštine grada i otoka Krka.
Tradiciju Krčkog sajma nastavljamo i ove, po svemu izazovne 2020. godine, a 496. Krčki sajam – Lovrečeva održat će se kao i uvijek na iste datume, od 8. do 10. kolovoza. Uz želju da održimo tradiciju i pružimo posjetiteljima sajma kvalitetan i zabavan turistički doživljaj, prioritet nam je njihova sigurnost.
Ovogodišnji Krčki sajam održat će se uz poštivanje propisanih mjera zaštite te će upravo zbog toga neke uobičajene aktivnosti, poput vatrometa te većih zabavnih događanja (koncerata) koja okupljaju veliki broj ljudi, izostati iz programa. Sve ćemo posjetitelje sajma zamoliti da se pridržavaju zadanih mjera, kako bi iskustvo Krčkoga sajma, kao i svake godine do sada, bilo pozitivno i stvorilo vesela i lijepa sjećanja!
Oživljavanje običaja i društvenih događanja iz doba Frankopana
Svečano otvorenje 496. izdanja Krčkoga sajma održati će se 8. kolovoza na trgu Kamplin uz Knezove Krčke Frankopane, koji će sva tri dana Lovrečeve svojim prisustvom u gradu Krku oživljavati duh prošlih vremena i običaja.
Posjetitelji će moći uživati i u nastupima Gradske glazbe Krk, folklornih društava s područja grada Krka i klapa s otoka Krka te manjim akustičnim nastupima na Trgu krčkih glagoljaša.
Sajam će i ove godine, na pet različitih lokacija kroz grad Krk, predstaviti ponudu tradicionalnih i etno proizvoda, proizvoda malih proizvođača i OPG-ova s područja otoka Krka i Hrvatske.
Detaljni program i satnica 496. Krčkog sajma bit će objavljen uskoro na web stranicama, društvenim medijima te putem newslettera TZG Krka!

PONUDA OSIGURANJA!
U nastavku Vam nudimo slijedeća Osiguranja:
1.Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju, te zdravstveno Osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu
= 19,00 kn / po osobi
2.Osiguranje od otkaza putovanja (100% povrat sredstava klijentu u slučaju opravdanog odustajanja)
= 24,00 kn / po osobi

 

REZERVACIJE & UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a, gdje će nakon određenih danih informacija o putniku potpisati i Ugovor o samom putovanju.
Mogućnost otplate direktno na žiro-račun agencije ili osobno u agenciji do:
5.8.2020. = 349,00 kn
Isto tako postoji mogućnost otplate karticama jednokratno ili na rate:
Visa PBZ = do 40 dana prije polaska na put
Maestro i Mastercard = do 10 dana prije polaska na put
Prilikom uplate na žiro račun svakako voditi računa o slijedećim podacima:
-u opisu plaćanja navesti samo br. Ugovora putnika
Ukoliko traženi podaci ne budu upisani prilikom uplate, postoji mogućnost da ta ista uplata neće biti proknjižena.
Instrukcije za uplatu:
Iznos: 349,00 kn
IBAN: HR27 2340 0091 1110 0767 3
Model: 00
Poziv na broj: 8-8-2020
Opis plaćanja: broj Ugovora

 

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.

 

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA!
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

 

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Krstarenje Rab / Pag 8.8.2020.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Upit o proizvodu: Krstarenje Rab / Pag 8.8.2020.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

commodo libero dolor. Aliquam risus non odio