Trgovina

Home Turistička putovanja Jednodevni izleti Kazalište Kerempuh, predstava ”RASPAD SISTEMA” 26.3.2022.

Kazalište Kerempuh, predstava ”RASPAD SISTEMA” 26.3.2022.

159.00 kn

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

Kazalište Kerempuh, predstava
”Raspad sistema”
26.3.2022. (subota)

polazak iz OGULINA u poslijepodnevnim satima (15:00h). Vožnja u pravcu Zagreba autoputom. Po dolasku u ZAGREB odlazimo do trga J.B.Jelačića, te na njemu ostajemo cca 2 sata radi samostalnog razgledavanja, te uživanja u poslijepodnevnoj kavici na samom trgu. U večernjim satima odlazak prema kazalištu ”Kerempuh” na predstavu: RASPAD SISTEMA (20:00h). Nakon završetka kazališne predstave odlazimo natrag prema Ogulinu. Dolazak kućama u večernjim satima (oko 23:30h).

 

Trajanje: 120 min
RASPAD SISTEMA
Raspad sistema (The Play That Goes Wrong) komedija je koju su napisali glumci i dramatičari Mischief Theatrea za izvođenje u vlastitom ansamblu. U formi teatra u teatru, u jednoj večeri, kroz aristotelovsko jedinstvo u voajerskoj poziciji pratimo propast jedne predstave i komičnu dekonstrukciju kazališnog čina. Priča je to o kazališnom ansamblu, u ovom slučaju ansamblu Kerempuha, koji igraju ozbiljan krimić (svojevrsnu posvetu Agathi Christie i njezinoj Mišolovki koja je najduže igrana drama svih vremena u povijesti kazališta), ali se unutar igre počinje doslovno događati raspad sistema.
Kao u slavnom Murphyjevom zakonu, sve ono što može poći po zlu, definitivno polazi. Glumci nastoje održati iluziju i nastaviti s predstavom, ali ponor u opću katastrofu jednostavno je neizbježan. Koliko je raskošan u dijalogu, ovaj tekst sadrži bogatstvo neverbalne komike te brojne mogućnosti za glumačke bravure, elemente stand-upa, ironije i autoironije te posvete Buster Keatonu i njegovoj slapstick komediji. Kao takav predstavlja izvrstan poligon za sav humorni i kreativni potencijal sjajnog Kerempuhovog ansambla.

 

CIJENA ARANŽMANA po osobi:
159,00 kn
Prijave do 23.3.2022.

 

U cijenu uključeno:
-Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama i prema programu
-Ulaznica za kazališnu predstavu ”Raspad sistema” u kazalištu Kerempuh
-Usluga stručnog turističkog voditelja putovanja tijekom poludnevnog izleta
-Organizacija, priprema, osiguranje, jamčevina i provedba turističkog poludnevnog izleta
-PDV

 

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a.
Otplativo osobno u agenciji prilikom rezervacije mjesta.

 

COVID mjere!
Putnik mora koristiti masku za vrijeme putovanja u autobusu i za vrijeme boravka u kazalištu. Testovi i potvrde o cijepljenju nisu potrebne na ovom putovanju.

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.
AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

 

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kazalište Kerempuh, predstava ”RASPAD SISTEMA” 26.3.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit o proizvodu: Kazalište Kerempuh, predstava ''RASPAD SISTEMA'' 26.3.2022.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
eget tristique neque. felis massa venenatis risus Aenean