Trgovina

Home Turistička putovanja Višednevni izleti HODOČAŠĆE Bosna & Herzegovina 13.-18.10.2019.

HODOČAŠĆE Bosna & Herzegovina 13.-18.10.2019.

2,179.00 kn

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

HODOČAŠĆE
Bosna & Hercegovina
Ogulin / Bihać / Jajce / Vitez / Travnik / Sarajevo / Međugorje / Ogulin
6 dana autobusom
13.-18.10.2019.

13.10.2019. nedjelja = OGULIN / BIHAĆ / JAJCE / VITEZ
Polazak iz Ogulina u ranim jutarnjim satima. Vožnja u pravcu Bihaća. Po dolasku u BIHAĆ radimo kratku stanku u gradu radi kavice i okrepe na samoj rijeci Uni. Nakon Bihaća odlazimo u pravcu Jajca – međutim po putu radimo prvu stanku PODMILAČJU – SVETIŠTE SV. IVE. Nakon svetišta odlazimo prema PLIVSKOM JEZERU gdje ćemo razgledati stare mlinice. Nakon jezera nastavljamo naše putovanje prema Jajcu. Po dolasku u JAJCE razgledavamo grad uz stručno vodstvo turističkog vodiča – predivni srednjovjekovni biser sa najviše kulturno-povijesnih spomenika na kilometar kvadratni. Nakon razgleda grada nastavljamo naše putovanje prema VITEZU gdje ćemo se i smjestiti u ETNO SELU ČARDACI, u dvokrevetnim, trokrevetnim, četverokrevetnim i peterokrevetnim apartmanima / etno-kućama. Večera – u 3 slijeda. Noćenje.

14.10.2019. ponedjeljak / VITEZ / TRAVNIK / SARAJEVO
Doručak – švedski stol. Nakon doručka spremanje stvari te odlazak u pravcu TRAVNIKA. Po dolasku u Travnik odlazimo u razgled grada uz stručno vodstvo – tvrđava, rodna kuća Ive Andrića, šarena džamija, plava voda i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka odlazimo u pravcu SAMOSTANA GUČA GORA – razgled. Nakon samostana nastavljamo naše putovanje u pravcu Sarajeva. Po dolasku u SARAJEVO smještamo se u HOTEL ”HOLLYWOOD” 4*, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Večera-švedski stol. Noćenje.

15.10.2019. utorak / SARAJEVO / KRALJEVA SUTJESKA / KREŠEVO / FOJNICA
Doručak – švedski stol. Nakon doručka očekuje nas poludnevni obilazak 3 samostana koji se nalaze u neposrednoj blizini Sarajeva – KRALJEVA SUTJESKA, KREŠEVO I FOJNICA. Nakon razgleda samostana odlazimo u pravcu centra grada SARAJEVA gdje nam slijedi razgledavanje grada uz stručno vodstvo turističkog vodiča – Baščaršija, Vijećnica, Inat Kuća, Vječna Vatra, Sebilj, Rijeka Miljatska, Trebević, Katedrala i sl. Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za shooping, ručak i sl. U večernjim satima povratak prema hotelu. Večera – švedski stol. Noćenje.

16.10.2019. srijeda / SARAJEVO / TUNEL SPASA / VRELO BOSNE / GRAD
Doručak – švedski stol. Nakon doručka nudimo mogućnost odlaska u TUNEL SPASA – najpoznatiji tunel-muzej u Sarajevu. Nakon tunela odlazimo na VRELO BOSNE gdje se može opustiti duša i tijelo uz prekrasan pogled na tokove rijeke Bosne koja se ulijeva u Miljatsku, a koja prolazi ispod nas dok se ispija kavica. Nakon Vrela Bosne odlazimo do centra grada gdje grupa dobiva slobodno poslijepodne za vlastite aktivnosti. U večernjim satima povratak u hotel – SPECIJALNO IZNENAĐENJE (poklon od strane putničke agencije ”klek”) Večera – švedski stol. Noćenje.

17.10.2019. četvrtak / SARAJEVO / MEĐUGORJE
Doručak – švedski stol. Nakon doručka spremanje stvari, te odlazak u pravcu MEĐUGORJA. Po putu možemo napraviti kratku stanku u MOSTARU radi razgleda grada, te obavljanja ručka i sl. Nakon Mostara ubrzo dolazimo u Međugorje, te se smještamo u hotel ”LUNA” 4*. Nakon smještaja predviđen je odlazak na BRDO KRIŽEVAC. Misa. U večernjim satima povratak u hotel. Večera – švedski stol. Noćenje.

18.10.2019. petak / SARAJEVO / OGULIN
Odlazak na jutarnju misu. Doručak – švedski stol. Poslije doručka odlazak na BRDO UKAZANJA. Misa. Poslije mise slobodno vrijeme za obavljanje ručka. Nakon ručka spremanje stvari u autobus i odlazak prema kućama preko Dalmacije. Predviđeni dolazak kućama je u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi:       2.179,00 kn

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama prema programu
– Usluga stručnog turističkog vodiča za razgled grada Jajca
– Usluga stručnog turističkog vodiča za razgled Plivskog jezera
– Smještaj u Etno selu ”Čardaci” Vitez, na bazi 1 polupansiona (večera/noćenje/doručak) u višekrevetnim apartmanima / etno-kućama
– Usluga stručnog turističkog vodiča za razgled grada Travnika
– Ulaznica za tvrđavu Travnik
– Ulaznica u rodnu kuću Ive Andrića
– Smještaj u hotelu ”Hollywood” 4* Sarajevo, na bazi 3 polupansiona (večera/noćenje/doručak) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
– Usluga stručnog turističkog vodiča za razgled grada Sarajeva
– Ulaznica za Tunel Spasa, Sarajevo
– Ulaznica za Vrelo Bosne, Sarajevo
– Smještaj u hotelu ”Luna” 4* Međugorje, na bazi 1 polupansiona (večera/noćenje/doručak) u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
– Stručni licencirani turistički voditelj grupe (tour-leader) tijekom cjelokupnog hodočasničkog putovanja
– Organizacija, osiguranje, priprema, jamčevina i provedba hodočasničkog paket-aranžmana
– PDV

Važeći dokument!
Za ovo hodočašće svaki putnik MORA IMATI  VALJANU OSOBNU ISKAZNICU ili PUTOVNICU!

Nadoplate i popusti!
1.Etno selo ‘’Čardaci’’:
– 1/1 soba = 15 Eura (113,00 kn) nadoplata / po osobi / po danu
– ulaznica za Spa Zonu = 6,50 Eura (49,00 kn) nadoplata / po osobi

2.Hotel ‘’Hollywood’’ Sarajevo:
– 1/1 soba = 15 Eura nadoplata (113,00 kn) / po osobi / po danu
– 0-2 godine starosti djeteta = gratis smještaj
– 2-6 godina starosti djeteta = 50 % popusta na cijenu smještaja
– 7-16 godina starosti djeteta = 30% popusta na cijenu smještaja

3.Hotel ‘’Luna’’ Međugorje:
– 1/1 soba = 15 Eura nadoplata (113,00 kn) / po osobi / po danu
– 0-2 godine starosti djeteta = gratis smještaj
– 3-10 godina starosti djeteta = 50 % popusta na cijenu smještaja

Otplata na rate!
Otplativo na 8 rata! Radi lakše evidencije nudimo Vam tabelu mogućnosti otplate:
28.02.2018. – prva rata                    = 270,00 kn
31.03.2018. – druga rata                  = 270,00 kn
30.04.2018. – treća rata                   = 270,00 kn
31.05.2018. – četvrta rata                = 270,00 kn
30.06.2018. – peta rata                    = 270,00 kn
31.07.2018. – šesta rata                  = 270,00 kn
30.08.2018. – sedma rata                = 270,00 kn
30.09.2019. – osma rata                  = 289,00 kn

Informacije o putniku!
da bi što lakše proveli evidenciju putnika, te istom dali detaljnje informacije oko samog aranžmana i poboljšali kvalitetu samog aranžmana, molimo sve putnike da tijekom prijave za određeni turistički aranžman pripreme slijedeću dokumentaciju:
-puno ime i prezime putnika
-adresu
-datum i godinu rođenja
-OIB
-broj valjane osobne iskaznice ili putovnice
-kontakt (mobitel)
-e-mail adresa
Ova informacija ne vrijedi za putnike koji su već jednom te iste podatke predali samoj agenciji.
Isto tako, putnička agencija ”KLEK” te iste informacije bude koristila isključivo u ime određenih institucija koje potražuju isto (npr. hoteli, granični prijelazi, prijevoznici, turistička inspekcija i sl.)

Osiguranje!
dužnost agencije je da Vam ponudi osiguranje u slučaju otkaza putovanja:  89,00 kn po osobi, te putno zdravstveno osiguranje koje u ovom slučaju iznosi:  49,00 kn po osobi.

OSIGURANJE OTKAZA PUTOVANJA!
U slučaju otkaza putovanja zbog izvanrednih događaja, nema potrebe izgubiti putovanje i uplaćeni iznos aranžmana. Ugovaranjem osiguranja otkaza putovanja možete iskoristiti pravo na povrat do 100% uplaćenog iznosa aranžmana. Osiguranje otkaza putovanja može se zaključiti isključivo istovremeno sa zaključenjem/uplatom prve rate ugovora o putovanju. Osiguratelj će naknaditi troškove otkaza putovanja ako je do njega došlo zbog nekog od sljedećih događaja kojim je bio pogođen sam osiguranik ili neka rizična osoba:
a) smrt
b) iznenadna akutna bolest, za koju je potrebna neodgodiva liječnička skrb
c) nesretni slučaj s teškom tjelesnom ozljedom
d) poremećaji u trudnoći
e) nepodnošenje cjepiva, kojeg je osiguranik bio dužan obvezatno primiti, prema pozitivnim propisima zemlje u koju putuje
f) štete na imovini uzrokovane požarom ili elementarnom nepogodom proglašenom od nadležnih tijela
g) vojna vježba

RIZIČNIM OSOBAMA  SMATRAJU SE:
životni partner osiguranika (bračni drug)
djeca ili usvojenici
roditelji ili usvojitelji osiguranika ili osiguranikovog životnog partnera
braća i sestre osiguranika ili osiguranikovog životnog partnera
osobe preuzete na skrb od strane osiguranika ili osiguranikovog životnog partnera
djedovi i bake osiguranika ili osiguranikovog životnog partnera samo u slučaju nastupa smrti

PRIJAVA OSIGURANOG SLUČAJA!
Osiguranik je obvezan u roku od 3 (tri) radna dana po nastanku nekog od razloga za otkaz putovanja navedenih otkazati putovanje kod putničko-turističke tvrtke s kojom je zaključio ugovor o putovanju. Ako je osiguranik iz bilo kojeg od razloga navedenih morao otkazati ugovoreno ili započeto putovanje, dužan je o tomu izvijestiti osiguratelja u pisanu obliku i to najkasnije u roku 15 radnih dana računajući od dana nastanka razloga za otkaz. Osiguranik je dužan, najkasnije u roku 30 dana od dana kada je putovanje prema planu trebalo započeti, odnosno od kada je već započeto putovanje prekinuto, podnijeti osiguratelju odštetni zahtjev zajedno sa sljedećim dokumentima:
a) izvornik police osiguranja
b) uplatnicu i ugovor o putovanju kojima potvrđuje da je putovanje uplaćeno
c) pisanu potvrdu putničko-turističke tvrtke o otkazivanju putovanja; pri tome datum otkaza putovanja mora biti jasno i izričito naveden, a u slučaju prekida već započetog putovanja mora biti naveden datum i mjesto prekida putovanja
d) potvrdu putničko-turističke tvrtke o iznosu koji je ustegnut od osiguranika zbog otkaza odnosno prekida putovanja
e) ako je putovanje otkazano ili prekinuto zbog bolesti, tjelesne ozljede,trudnoće ili nepodnošenja cjepiva, osiguranik mora dostaviti osiguratelju cjelovitu medicinsku dokumentaciju koja se odnosi na bolest, ozljedu, trudnoću i cijepljenje, a koja je povezana s osiguranikovom nemogućnosti korištenja putovanja (obvezno mora sadržavati i liječničku potvrdu na kojoj je izričito navedeno da osigurana osoba nije u mogućnosti koristiti ugovoreni aranžman), te izvješće o bolovanju ili potvrdu poslodavca o korištenju godišnjeg odmora u tom periodu, ukoliko je osiguranik zaposlen
f) ako je putovanje otkazano ili prekinuto zbog smrtnog slučaja,osiguranik ili korisnik osiguranja mora dostaviti osiguratelju smrtovnicu / izvod iz matične knjige umrlih
g) ako je putovanje otkazano ili prekinuto zbog štete na imovini ili vojne vježbe, osiguranik mora dostaviti osiguratelju potvrdu nadležnog tijela

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU:
1.manjeg broja putnika
2.datuma aranžmana
3.poskupljenja navedenih usluga
4.promjene rasporeda itinerara putovanja unaprijed ili na licu mjesta.
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!!!

Sretno u ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “HODOČAŠĆE Bosna & Herzegovina 13.-18.10.2019.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Upit o proizvodu: HODOČAŠĆE Bosna & Herzegovina 13.-18.10.2019.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)

Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

sit Phasellus porta. Sed suscipit leo Curabitur et,