Trgovina

Home Turistička putovanja Jednodevni izleti FLORA ART 21.5.2022. Zagreb, Bundek

FLORA ART 21.5.2022. Zagreb, Bundek

119.00 kn

Prijave do 16.5.2022.

Ispis

Opis

FLORA ART
21.5.2022. (subota)
Zagreb, Bundek

polazak iz Ogulina u jutarnjim satima (9:00h). Vožnja u pravcu Zagreba autoputom. Po dolasku u Zagreb odlazimo do Bundeka na kojem se održava manifestacija FLORA ART, sajam cvijeća. Ostanak na Flora Artu do 16:00 sati kada se vraćamo prema Ogulinu – napomena: sve kupljene stvari na sajmu moći ćete po polasku odmah staviti u autobus koji će biti odmah postavljen na samom parkingu kraj sajma. Dolazak kućama u poslijepodnevnim satima.

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Prvi Sajam cvijeća održan je na Gornjem Gradu 1966. godine u organizaciji Večernjeg lista.
Prijelomni trenutak Sajam doživljava 1992. godine kada mijenja ime u Floraart, a organizaciju preuzima naša tvrtka – Zrinjevac. To je ujedno i godina redefiniranja Sajma u međunarodnu vrtnu izložbu koja iz gornjogradskih atrija, trgova i ulica seli na Prisavlje uz Boćarski dom Zrinjevac.
Na izložbenom prostoru Parka Bundek, gdje smo od 2006. godine, na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i dvije tisuće m2 zatvorena prostora. Svake se godine predstavi više od 200 izlagača iz Hrvatske i 10-ak inozemnih izlagača.
U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista, Natječaj za najljepši kućni vrt  i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.
Ulaz na Izložbu je besplatan!

CIJENA ARANŽMANA po osobi:
119,00 kn
(prijave do 16.5.2022.)

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama i prema programu
– Usluga stručnog turističkog voditelja putovanja tijekom izleta
– Organizacija, priprema, osiguranje, jamčevina i provedba turističkog poludnevnog izleta
– PDV

REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a.
Otplativo osobno u agenciji prilikom rezervacije mjesta najkasnije do 16.5.2022.

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “FLORA ART 21.5.2022. Zagreb, Bundek”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit o proizvodu: FLORA ART 21.5.2022. Zagreb, Bundek

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
ut venenatis, Lorem eget justo lectus quis ultricies