Trgovina

Home Turistička putovanja Višednevni izleti CRNA GORA 7.-9.10.2022.

CRNA GORA 7.-9.10.2022.

1,495.00 kn

prijave u tijeku…

Ispis

Opis

CRNA GORA
Ogulin/Kotor/Petrovac na moru/Cetinje/NP Lovćen/Skadarsko jezero/Ogulin
7.-9.10.2022. (2 noćenja)

1. dan = OGULIN – KOTOR – PETROVAC NA MORU  7.10.2022.-petak
polazak iz OGULINA u ranim jutarnjim satima – u 03:00 sata sa autobusnog kolodvora Ogulin. Vožnja kroz južni dio Hrvatske sve prema Dubrovniku i crnogorske granice s Hrvatskom. Po dolasku u Crnu Goru odlazimo do grada KOTOR gdje nas dočekuje lokalni licencirani stručni turistički vodič za razgled grada Kotora, te nas odvodi u razgledavanje stare jezgre grada. Nakon razgleda grada grupa dobiva slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti, shopping i obavljanje ručka. U određeno dogovoreno vrijeme upućujemo se prema mjestu Petrovac na moru gdje nam se nalazi naš hotel. Po dolasku u PETROVAC NA MORU smještamo se u hotel ”PALAS PETROVAC” 4* na bazi polupansiona u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama – po želji grupe. Nakon smještaja slijedi nam večera – švedski stol. Noćenje.

2. dan = PETROVAC NA MORU – CETINJE – NP ”LOVĆEN” – PETROVAC NA MORU  8.10.2022.-subota
doručak-švedski stol. Nakon doručka odlazimo na cjelodnevni izlet u Cetinje i NP ”Lovćen”. Prvo se upućujemo u mali grad CETINJE koji se nalazi ispod samog NP Lovćena. Tamo ćemo razgledati užio dio centra grada Cetinje sa svim njegovim kulturno-povijesnim znamenitostima i sl, naravno, uz stručno vodstvo lokalnog licenciranog turističkog vodiča. Nakon razgleda grada Cetinje odlazimo u pravcu NP ”LOVĆEN” gdje ćemo po dolasku u NP ”Lovćen” popeti se na najviši vrh Lovćena gdje se nalazi Njegošev mauzolej. Po povratku s Lovćena u Petrovac na moru nudimo mogućnost stanke na Ivanovim koritima – 2 poznata restorana jedan nasuprot drugog, koji nude od domaće i tradicionalne kuhinje, pa sve do modernih i suvremenih specijaliteta. Tu nudimo mogućnost organizacije zajedničkog ručka. Nakon okrepe i odmora nastavljamo naše putovanje u pravcu Petrovac na moru i našeg hotela. Slobodno kasno poslijepodne za vlastite aktivnosti – šetnja po rivi Petrovca, odlazak brodom na obližnji otočić i pogled prema pučini mora i sl. Večera – švedski stol. Noćenje.

3. dan = PETROVAC NA MORU – SKADARSKO JEZERO – OGULIN  9.10.2022.-nedjelja
doručak-švedski stol. Nakon doručka spremanje stvari u autobus, te nudimo fakultativni izlet uz nadoplatu = odlazak u pravcu Skadarskog jezera – točnije jezera koje se nalazi na crnogorskoj strani granice. Po dolasku na SKADARSKO JEZERO odlazimo u vožnju brodom po istom, te ćemo u samoj vožnji saznati sve o tom prelijepom biseru crnogorskog kraja od strane stručnog licenciranog turističkog vodiča. Nakon vožnje očekuje nas ručak na samom jezeru. Nakon ručka nastavljamo naše putovanje prema Ogulinu uz kraća zadržavanja po putu. Dolazak kućama predviđen je u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi iznosi:
1.495,00 kn

U cijenu uključeno:
– Prijevoz udobnim turističkim autobusom na svim navedenim relacijama prema planu i programu
– Stručni licencirani turistički vodič za razgled grada Kotora na hrvatskom jeziku
– Taksa za ulaz u grad Kotor
– Smještaj u hotelu ”PALAS PETROVAC” 4*, Petrovac na moru, na bazi 2 polupansiona (HB) u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama
– Stručni turistički vodič za razgled grada Cetinje na hrvatskom jeziku
Taksa za ulaz u grad Cetinje
– Ulaznica + stručno vodstvo u NP ”Lovćen”
– Taksa za NP ”Lovćen”
– Usluga stručnog licenciranog turističkog voditelja putovanja tijekom trodnevnog turističkog paket-aranžmana
– Organizacija, priprema, jamčevina, osiguranje i provedba cjelokupnog turističkog paket-aranžmana
– PDV

MOGUĆNOST NADOPLATE ZA:
poludnevni izlet na Skadarsko jezero prema planu i programu, gdje bi nadoplata iznosila 255,00 kn / po osobi (u cijenu uključeno vožnja brodom po Skadarskom jezeru, stručno vodstvo, taksa i ručak na Skadarskom jezeru).

PONUDA OSIGURANJA!
Po Zakonu o pružanju usluga u turizmu putnička agencija Vam je dužna ponuditi ili predložiti  Osiguranje od otkaza putovanja, te Vam preporučuje da se svakako raspitate u bilo kojoj osiguravajućoj kući po pitanju istog!
REZERVACIJE i UPLATE!
Prije bilo kakve uplate putnik se je dužan prijaviti i rezervirati svoje mjesto u putničkoj agenciji ‘’KLEK’’ osobno ili putem mail-a, gdje će nakon određenih danih informacija o putniku potpisati i Ugovor o samom putovanju.
Mogućnost otplate direktno u putničkoj agenciji u ratama (5 rata) ili jednokratno:
31.5.2022. = 299,00 kn
30.6.2022. = 299,00 kn
31.7.2022. = 299,00 kn
31.8.2022. = 299,00 kn
30.9.2022. = 299,00 kn

OSIGURANJA!
Agencija je kao organizator putovanja u paket aranžmanu dužna sklopiti s osiguravateljem Ugovor o osiguranju od odgovornosti za štetu koju prouzroči putniku neispunjenjem, djelomičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obveza koje se odnose na paket arannžman. Navedena polica je sklopljena s Generali osiguranjem d.d. ulica grada Vukovara 284, 10000 Zagreb, OIB: 10840749604, tel. 01/4600- 400. Broj police je P13E-1023379040.
Sve vezano za opće uvjete i police Osiguranja možete pogledati na službenoj stranici putničke agencije ‘’KLEK’’, www.putnickaagencijaklek.hr pod rubrikom Informacije-Osiguranja.

AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMJENE CIJENE U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA
Cijena aranžmana vrijedi na dan sastavljanja istog!

Sretno i ugodno putovanje želi vam
Vaša putnička agencija ”KLEK”
Putujmo zajedno
Vi s nama, mi s Vama!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “CRNA GORA 7.-9.10.2022.”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Upit o proizvodu: CRNA GORA 7.-9.10.2022.

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

[contact-form-7 404 "Nije pronađeno"]
diam suscipit fringilla libero. Aenean in Praesent amet, ut at adipiscing